clanek-1

Z Hradce Králové vezeme nesmírně cenné tři body

08.05.2022, 10:00
areál Bavlna

FC Hradec Králové B

1:3

(1 : 2)

24. kolo, U19 - starší dorost A 2021/2022

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Spilka – Krejčí, Škoch, Löffler, Fojt – Krenciv, Nikl (70. Kulhavý), Břeh – Ulman (60. Hübl), Bohatý (60. Magdi), Špatenka (80. Kocman)

  • Branky: 11. Kutík – 16. Ulman, 27. Špatenka, 89. Magdi ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Po týdnu jsme nastoupili opět proti B týmu, který kvůli záchraně otočil soupisku a své zápasy hraje s extraligovým kádrem. I tentokrát se nám podařilo otočit nepříznivý výsledek a díky třem brankám zvítězit.

Hodnocení trenéra:

Trenér Tomáš Kulvajt byl po utkání samozřejmě spokojen: "Dnešní zápas byl asi nejtěžší prověrkou v jarní části sezóny. V hradeckém týmu nastoupili hráči se zkušenostmi z mládežnických reprezentací a někteří okusili už i první ligu. I přes nepříznivý vývoj jsme se dokázali opět skvěle vrátit do zápasu a do poločasu skóre otočit. Druhý poločas měli sice domácí převahu, nicméně silnější šance si nevytvořili a my dokázali poctivým týmovým výkonem jednak efektivně bránit, ale i hrozit z brejků. K naší výhře opět výrazně přispěli i střídající hráči a ukazuje se, že kluci táhnou za jeden provaz jako tým bez ohledu na to, kdo jde zrovna do zápasu od začátku, nebo z lavičky. V tomto cítím z kluků obrovskou týmovou soudržnost."