clanek-1

U19: Dorost sehrál náročné utkání proti Slavii

16.06.2021,

FK Dukla Praha

2:4

(0:2)

Příprava U19 2021/22

SK Slavia Praha

Sestava domácí:

Spilka (46. Gothard) – Rada (70. Škoch), Škoch (46. Magdi), Löffler, Fojt – Razetto, Krenciv, Bačinský (46. Nikl) - Kasal, Tomek, Novotný J. (65. Bačinský)

Sestava hosté:

  • Branky Dukly: 77. Magdi, 80. Kasal.
Několik absencí v sestavě a těžký soupeř na druhé straně. Náš dorost do 19 let vyzval v přátelském utkání pražskou Slavii, které podlehl 2:4.

Hodnocení trenéra:

Tomáš Kulvajt (Dukla Praha): Na závěr přípravného mezibloku jsme sehráli velice náročné utkání proti špičkovému týmu naší dorostenecké ligy. Do zápasu jsme šli s několika absencemi. Někteří hráči doplnili náš B tým, souběžně hrající v Neratovicích, další vypadli z důvodu nemoci, nebo zranění. Díky tomu jsme viděli v té nejnáročnější konfrontaci další hráče, což pro nás bylo nesmírně cenné. V určitých pasážích jsme prokázali dobrou kombinační kvalitu a schopnost kreativního řešení i ve vysoce podtlakových situacích, která vedla až do zakončení. Na rozdíl od slávistů jsme je však nedokázali ve větší míře dořešit brankově. V tom nás slávisté předčili, stejně jako v řešení přechodové fáze po zisku míče. Pro náš nově se tvořící tým to bylo skvěle nastavené zrcadlo s mnoha podněty do nadcházející letní přípravy.