clanek-1

Vysoké vítězství. Dukla pěti góly otočila zápas proti rezervě Slavie

20.02.2021, 11:00

SK Slavia Praha B

1:5

(1:2)

Přípravné zápasy 2020/2021 A tým

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Vágner – Hošek (46. Nikl), Matys, Švec (60. Šmíd), Kopáček (60. Starý) – Samek – Rigo (46. Hroník), Vlasák (46. Bárta) – Douděra, Kneifel (46. Alijagić), Višinský (60. Kubáň)

Sestava hosté:

Rada – Ayong, Piroch, Kovernikov – Souček, Doumbia (46. Hodek), Bin (46. Villaseca), Krunert, Chlumecký – Kozel, Faleye. 

  • Branky: 20. Višinský – 32. Souček, 41. Doumbia, 48. a 53. Chlumecký, 89. Hodek. Rozhodčí: Ulrich – Polena, Starý.
Dukla zapsala v sobotu své zatím nejvyšší vítězství v zimní přípravě. Na umělé trávě na Xaverově jsme B-tým Slavie Praha přehráli jasně poměrem 5:1. Stejným výsledkem jsme v odpoledním utkání v Satalicích porazili také rezervu Jablonce.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý (Dukla Praha): „Měli jsme kvůli epidemiologické situaci od prosince problémy se sháněním soupeřů a v poslední době to platilo čím dál víc. Když nám proto ke Slavii na poslední chvíli přibyla možnost zahrát si s béčkem Jablonce, tak jsme neváhali. Cíl to splnilo. Máme radost z toho, že jsme vytížili dvě jedenáctky na devadesát minut. Měli jsme teď krušnější tréninkový týden, kdy se nám nedařilo úplně podle představ. I proto jsem rád, že oba týmy dneska své úkoly splnily. A také že jsme začali proměňovat šance, to je velké povzbuzení a potvrzují to i konečné výsledky. V obou zápasech jsem viděl zajímavé výkony jednotlivců. Daří se nám do hry zapracovat mladé hráče, kteří s námi trénují od začátku zimy.“