clanek-1

U19: Poprvé bez bodu. Proti Boleslavi nám jeden gól nestačil

11.10.2020, 11:00

Mladá Boleslav "B"

3:1

(1:0)

8. kolo, U19 - starší dorost A 2020/2021

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Spilka – Šátek, Kozojed, Noll, Fojt – Uhlíř, Křenek, Terentjev (46. Hudec) – Novotný A. (53. Pešan), Klimt, Villaseca (70. Helík).

  • Branky: 31., 54. Plucha, 69. Kaulfus – 63. Pešan.
Náš nejstarší dorost poprvé v sezoně nebodoval. Po sedmi výhrách v řadě tentokrát mladí Dukláci nestačili na Mladou Boleslav B, které na jejím hřišti podlehli 1:3. Jedinou naši branku vstřelil ve druhé půli Daniel Pešan.

Hodnocení trenéra:

„Díky absencích některých našich hráčů jsme museli na pár postech alternovat a bohužel se to na naší ofenzivní části hry projevilo více, než jsme očekávali. V založení nám chyběla rychlost a přesnost hry v návaznosti na malý pohyb ofenzivních hráčů nahoře. Zlepšený pohyb do naší hry přinesli až oba střídající hráči Pešan s Hudcem, bohužel jsme brzy po poločase inkasovali druhý gól, takže jsme byli nucen dohánět dvoubrankové manko. Po kontaktním gólu domácí umně hru rozkouskovali a i díky tomu jsme se nedostali do souvislejšího tlaku. Naopak jsme po vydařené akci domácích potřetí inkasovali. V zápase jsme tentokrát zaostali za soupeřem ve všech parametrech, což vyústilo v naši první soutěžní porážku.“