clanek-1

U19: K nezastavení! O sedmé výhře rozhodl druhý poločas

04.10.2020, 10:15

FK Dukla Praha

5:1

(1:1)

7. kolo, U19 - starší dorost A 2020/2021

FK Teplice

Sestava domácí:

Kinský – Ulman, Kozojed, Noll (75. Helík), Fojt – Uhlíř (75. Terentjev), Křenek, Hudec (57. Novotný A.) – Šebrle, Klimt (70. Šátek), Villaseca (70. Špatenka).

Sestava hosté:

  • Branky: 3. Šebrle, 52. Klimt, 64. Villaseca,, 69. Křenek, 90. vlastní gól – 45. Janda (pen.)
Náš nejstarší dorost v aktuální sezoně stále nenašel přemožitele. Kluci zvládli o víkendu i těžký zápas s Teplicemi, kde se vítězství nerodilo vůbec snadno. Po herně vyrovnaném prvním poločasu jsme o vítězství rozhodli třemi brankami v tom druhém. V závěru si ještě hosté vstřelili vlastní gól. V tabulce jsme tak stále první před druhou Spartou.

Hodnocení trenéra:

Tomáš Kulvajt (FK Dukla Praha): „Tepličtí byli pro nás hlavně v prvním poločasu více než vyrovnaným soupeřem. My jsme přes skvělý vstup nedokázali udržet kombinační kvalitu a často jsme kazili jednoduché přihrávky i v netlakových situacích. I podpora krajních hráčů byla v prvním poločase slabší. Velké problémy nám dělalo bránění soupeře. Do zápasu jsme se dostali až silnější pasáží před poločasem, kde jsme měli velké šance na zvýšení skóre, bohužel jsme je neproměnili a naopak inkasovali z penalty. Důležité bylo, že nás inkasovaný gól do šatny spíš nabudil a vstup do druhého poločasu jsme šli velmi koncentrovaně a aktivně. Druhý a třetí gól nás nasměroval k vítězství a i díky střídajícím hráčům, kteří mohli přidat ještě další branky, jsme dohráli zápas slušně a vyloženě jej kontrolovali.“