clanek-1

Na rakouský SV Ried jsme nestačili

14.02.2020, 14:00

SV Ried

2:0

(2:0)

2019/20 Přípravná utkání muži A

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Kreidl (67. Daniliuc) - Kerhe (46. Takougnadi), Boateng, Reifeltshammer (46. Lugonja), Obermüller (76. Oduenyi), Ziegl (46. Ammerer), Nutz (46. Bajic), Acquah (62. Seiwald), Wießmeier (46. Grubeck), Gschweidl (46. Jefte), Grüll (59. Kovacec).

Sestava hosté: Hruška - Dancák, Piroch, Chlumecký - Kozma, Tetour, Doumbia (46. Krunert), Preisler, Ullman (46. Hašek) - Holík (75. Fišl), Fábry (60. Ayong).

  • Branky: 15. Wießmeier (pen.), 17. Gschweidl.
Svěřenci trenéra Skuhravého se v rámci zimní přípravy utkali s rakouským druholigovým celkem SV Ried. Dukla sice vstoupila do utkání dobře, své šance však neproměnila. Rakušané byli produktivnější a díky gólům v prvním poločase zvítězili poměrem 2:0.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: „Z mého pohledu to byl zápas, jaký jsme potřebovali. Hráli jsme na trávě proti vynikajícímu soupeři. Soupeř hrál absolutně pragmaticky a agresivně, byl schopný potrestat jakoukoliv naši chybu. To se ukázalo po našem vynikajícím začátku, když nás potrestal ze dvou hloupých ztrát. Na druhou stranu si vážím toho, jak dnešní zápas kluci odpracovali, protože jsem viděl, že pohyb na trávě pro ně není úplně ideální, ale měli jsme tam hodně zajímavé situace. Na dnešním zápase mně nejvíc vadilo, že jsme měli trochu strach hrát a z toho pramenily v předfinální fázi hrozně zbrklé situace. I přesto jsme si vypracovali tři šance, škoda, že jsme nebyli odměněni gólem. Ale nakonec mám pozitivní pocit z dnešního utkání. Jak jsem říkal na začátku, bylo velice poučné do těžkých bojů, které nás čekají v lize.“