clanek-1

V Opavě jsme jen snižovali, vracíme se bez bodu

11.05.2019, 15:00
Městský Stadion Opava

Slezský FC Opava

3:2

(1:0)

Fortuna liga 2018/19

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Fendrich – Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek (C) – Zavadil – Jurečka, Jursa (85. Souček), Jan Řezníček (61. Schaffartzik), Zapalač (80. Bernadina) – Smola.

Sestava hosté: Rada - Ostojič, Ďurica, Souček - Douděra (74. Kovaľ), Hanousek (61. Podaný), Tetour, Miloševič - Hadaščok, Holenda, Holík (46. Doumbia).

  • Branky: 44. Svozil (Zapalač), 48. Zavadil, 65. Jurečka (Smola) – 51. Holenda (Tetour), 87. Miloševič (Podaný).
    ŽK: 54. Doumbia, 90+1. Podaný.
    Rozhodčí: Pechanec – Kubr, Hock.
V rámci druhého utkání nadstavby se Dukla utkala s Opavou. Na slezském hřišti jsme měli několik jasných gólových šancí, během zápasu jsme bohužel celou dobu pouze stahovali náskok domácích a produktivnější Opava si ponechává tříbodový zisk doma.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: "Dneska jsme nehráli dobře, hráli jsme pomalu a na hodně doteků, i přesto jsme si za stavu 0:0 vypracovali dvě šance. Soupeř nás na konci prvního poločasu potrestal ze standardní situace. Do druhého poločasu jsme chtěli zlepšit hlavně přesnost a agresivitu, dostali jsme bohužel gól ze standardní situace od Pavla Zavadila na 2:0, pak přišla naše nejlepší pasáž z celého zápasu a Honza Holenda snížil na 2:1, jenže po gólu na 3:1 už jsme neměli morální sílu s tím něco dělat. Dnes jsem celkově nebyl spokojen s pohybem, v tom jsme nebyli dobří."