clanek-1

17.03.2019, 12:00
UMT Luční, Plzeň

FC Viktoria Plzeň

2:1

(1:1)

13. kolo, 1.liga dorostenek Čechy 2018/19

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Pančochová - Horáčková, Baumruková, Hermanova, Klepsová, Polcarová, Štichová, Šeflová, Gracias, Maršíková, Csordas

Sestava hosté: Žáková - Bubáková, Senická, Macečková, Bohatová - Žočková, Sovány, Krůtová - Lišková, Žilinská (58. Ryndzak), Kubálková (67. Fojtíková)

  • Branky: 34. Gracias, 80. Csordas z pen. - 12. Lišková
    ŽK: 80. Krůtová
    Rozhodčí: Šálková - Navrátilová, Hanzlíková

Hodnocení trenéra:

Jakub Kowolowski, trenér: "Zápas má pro mě dvě roviny. K penaltě a sporným momentům se vyjadřovat nebudu, ale jejich přítomnost ovlivnila utkání. Avšak musím těmto myšlenkám sám oponovat, protože jsme měli dostatek příležitostí k tomu soupeře porazit. V prvním půli za stavu 1:0 jsme šli sami na bránu a trefili tyč, myslím, že kdybychom zvedli na 2:0, utkání bychom si pohlídali. První půle byla ještě vyrovnaná, ovšem ve druhém poločase jsme si vypracovali z protiútoků 5 brankových šancí, které jsme neproměnili. Soupeř si vypracoval jedinou střelu za poločas a to víc mě mrzí, že si odnášíme z tohoto utkání 0 bodů, i přesto, že jsme si minimálně postup k penaltám zasloužili. Cítím, že příprava na utkání nám vyšla, ale v důležitých momentech jsme branky nedávali. Být to ve druhé půli 3:1, penaltu a další momenty jsme mohli přejít s chladnou hlavou. Je to poučení do příště. Nezbývá, než pracovat dát a držet při sobě, jako tomu nyní v týmu je!"