clanek-1

20.02.2019, 18:30
UMT Juliska

Lokomotiva Horní Heršpice

6:0

(4:0)

11. kolo, 1.liga dorostenek Čechy 2018/19

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Jílková - Šimková, Pyclíková, Hladká, Kovaliková, Nováková, Lusková, Vokálová, Žemberyová (48.Crhonková), Mazúchová, Dianišková (65.Šelbická)

Sestava hosté: Žáková - Bubáková, Marková (29.Pekárková), Senická, Bohatová (72.Fojtíková) - Žočková - Sovány, Krůtová - Lišková, Žilinská (55.Fominykh), Kubálková (41.Bělohlávková)

  • Branky: 27. a 32. Mazúchová, 4. Dianišková, 23. Lusková, 55. Vokálová, 61. Pyclíková
    ŽK: 75. Vokálová
    Rozhodčí: Návratilová - Rodová, Hasíková
  • Diváci: 40

Hodnocení trenéra:

Jakub Kowolowski, trenér: "Po posledních třech přípravných utkáních, kdy holky dlouho udržely bezbrankový výsledek a následně zápasy dokázaly vyhrát i díky jedné brance, jsem viděl, že jsme v tomto směru udělali pokrok. První minuty jsme však spolu vůbec nekomunikovali a neměli jsme správné převzetí hráček či postavení v prostoru. Na čem jsme se v kabině dohodli, nepřenesli jsme na hřiště. Brno ukázalo, jak silný tým má, jak dokáže hrát kombinačně a zápas zaslouženě ovládlo a vyhrálo. Troufám si však říci, že kdybychom nedostali první branku hned ve 3. minutě a posléze druhou, naše hlavy by se do utkání dostali a soupeře bychom potrápili. Takhle jsme bohužel byli neškodní a o hře nahoru ani mluvit nemusím. Ač jsem zklamán, vím, že jsme jen lidé a nyní musíme koukat dopředu na další zápasy, které nás čekají. Cítím a věřím, že se posouváme."