clanek-1

První bod v jarní části

08.02.2019, 18:00

FK Dukla Praha

1:1

(1:1)

20. kolo, Fortuna liga 2018/19

FC Baník Ostrava

Sestava domácí: Rada – Ostojič, Kozma, Bezpalec – Miloševič (C) (90+4. Douděra), Krunert, Kovaľ, D. Souček – Tetour (81. Djuranovič), P. González (73. Holík), Podaný.

Sestava hosté: Laštůvka – Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman – Fillo (87. Jirásek), R. Hrubý, Jánoš, Holzer (73. Granečný) – Baroš (C), Kuzmanovič (79. J. Šašinka).

  • Branky: 13. Podaný – 31. Kuzmanovič.
    ŽK: 16. P. González – 76. Jánoš.
    Rozhodčí: Hrubeš – Moláček, Hock.
  • Diváci: 2863
Při chladném pátečním večeru se odehrálo 1. kolo jarní části FORTUNA:LIGY. Vyrovnané utkání ukázalo, jaké má Dukla šance v bojích o záchranu. Dobrý výkon Dukly proti silnému Baníku Ostrava vedl k remíze 1:1.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: „Na to, že to bylo první jarní kolo, jsme viděli velmi kvalitní utkání. Prvních 25 minut jsme hráli to, na čem tvrdě pracujeme, a byli jsme odměněni gólem. Měli jsme ještě v předfinální fázi spoustu nedořešených brejkových situací 4 na 3. Krásný gól Baníku na 1:1 padl po naší chybě, od té doby do konce poločasu bylo vidět, že to s námi zamávalo, soupeř měl několik standardních situací. V poločase jsme si něco řekli, protože po vstřeleném gólu jsme měli trochu problém v rozehrávce, kdy jsme nebyli blízko u sebe a neměli jsme takovou nabídku jako na začátku. Dvacet minut druhého poločasu bylo takových, jak si představuju, vyvrcholilo to šancí ze standardky Podaného, víc mě ale mrzí dvě brejkové situace ze začátku poločasu. Potom se ukázala síla Baníku ve standardkách, měli jsme štěstí a podržel nás Filip Rada. Zasloužená remíza, ale pro mě byl dnes důležitější výkon.“

Pokud jste navštívili zápas osobně, prosíme vás o vyplnění dotazníku spokojenosti. Pomůžete nám se zlepšovat!