clanek-1

Remíza z Mladé Boleslavi znamená cenný venkovní bod

09.11.2018, 18:00

FK Mladá Boleslav

0:0

(0:0)

15. kolo, Fortuna liga 2018/19

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Šeda – Pauschek, Hůlka (C), Takács (46. Chaluš), Mareš – Konaté (54. Matějovský), Kateřiňák (86. Valenta), Hubínek, Přikryl – Džafić, Ladra.

Sestava hosté: Rada – Miloševič (C), Ďurica, Ostojič, Podaný – Tetour, Bezpalec, D. Souček – Bilovský (66. Doumbia), Djuranovič (74. Schranz), Douděra (90+2. Bezdička).


  • ŽK: 23. Ďurica, 49. Bezpalec, 63. Tetour, 81. Podaný, 82. D. Souček, 88. Doumbia, 89. Tetour.
    ČK: 89. Tetour.
    Rozhodčí: Ondřej Berka – Radek Kotík, David Hock.
  • Diváci: 1683
Večerní utkání v Mladé Boleslavi se nepřiklonilo ani k jedné straně a soupeři si rozdělili po bodu. Pozitivem pro Duklu bylo zlepšení obranné činnosti a udržení čistého konta.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: „Jsem rád, že po dvou zápasech, kdy jsme dostali mraky gólů, se nám zlepšila práce bez balonu a organizace hry, za tohle musím hráče pochválit. První poločas vyjma nějakých 10 minut, kdy to bylo nervózní z obou stran, jsme měli hodně zajímavých situací po zisku míče v přechodové fázi a bohužel jen netrpělivostí a asi i situací, ve které se nacházíme, jsme je nevyřešili tak, jak to umíme, to je škoda. Druhý poločas se nesl v duchu toho samého, byli jsme silnější v kombinaci, domácí byli trochu nervóznější, do 70. minuty jsme mohli vyřešit lépe dvě brejkové situace. Závěr utkání naopak patřil Boleslavi, která nás dostala dlouhými balony a standardními situacemi pod tlak, naštěstí jsme to uhráli. V kontextu celého průběhu to bylo upracované utkání, které skončilo zaslouženou remízou 0:0.“