clanek-1

Dukla přehrála Karvinou a získala 3 body

07.10.2018, 15:00

MFK Karviná

0:2

(0:0)

11. kolo, Fortuna liga 2018/19

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Berkovec – Čolič (80. Krivák), Panák, Janečka (C), Jan Moravec – Mertelj, Budínský – Ba Loua, Suchan (66. Guba), Letić – Wágner (46. Ramírez).

Sestava hosté: Rada – Bezpalec, Raspopovič (82. Ostojič), Ďurica – Miloševič (C), Doumbia, Daniel Tetour (77. Bilovský), Souček (88. Chlumecký), Brandner – Djuranovič, Schranz.

  • Branky: 64. Ďurica, 90+3. Bilovský.
    ŽK: 56. Ramírez, 62. Janečka, 90. Guba – 19. Daniel Tetour, 28. Ďurica, 82. Raspopovič.
    Rozhodčí: Ardeleanu – Mokrusch, Kožár.
Potřetí v řadě zvládla Dukla porazit Karvinou, tentokrát na jejím Městském stadionu. Domů si vezeme výhru 2:0, kterou góly zařídili Ján Ďurica a Frederik Bilovský.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: „Jsem především rád, jakým způsobem jsme si pro ty tři body došli, protože v naší situaci odvést takový výkon je v mých očích velmi zajímavé. První poločas jsme byli lepším mužstvem, bohužel jsme své tři příležitosti neproměnili, o to těžší jsme to měli do druhého poločasu. V jeho začátku byla klíčová situace, kdy jsme propadli na pravé straně a Rada nás podržel, což beru jako jedinou šanci Karviné. Potom tam byla desetiminutová pasáž nahoru dolů, nebyli jsme klidní s míčem a na můj vkus bylo hodně standardek, přerušování. Samozřejmě gól nejzkušenějšího hráče Jána Ďurici nám neskutečně pomohl a kdybychom byli hladovější, mohli jsme přidat další branky ještě před tím, než zvýšil Bilovský. Vezeme z Karviné hodně důležité body. Naše práce dnes byla vidět a za to patří hráčům velký dík. Pracují, nejsou v jednoduché situaci a jejich výkonu si dnes cením možná víc než tří bodů.“


Zdroj fotografie: Ivo Dudek, MFK Karviná