clanek-1

Se Zlínem za jeden bod

29.09.2018, 15:00

FK Dukla Praha

1:1

(1:0)

10. kolo, Fortuna liga 2018/19

FC Fastav Zlín

Sestava domácí: Rada – Miloševič, Raspopovič, Ďurica, Chlumecký – Kott (56. Doumbia), Bezpalec, Daniel Tetour – Brandner, Holenda (69. Djuranovič), Schranz (83. Bilovský).

Sestava hosté: Dostál – Hnaníček, Gajič, P. Buchta – Matejov (88. Libor Holík), Hronek (67. Slaměna), Podio, Jiráček, Bartošák – Železník (71. Jakubov), Beauguel.

  • Branky: 18. Tetour – 48. Beauguel.
    ŽK: 24. Miloševič, 68. Raspopovič, 90+2. Djuranovič – 56. Beauguel, 69. P. Buchta.
    Rozhodčí: Lerch – Nádvorník, Ratajová.
  • Diváci: 1831
Sobotní odpoledne se psalo ve znamení utkání mezi domácí Duklou a hostujícím Zlínem. Dukla šla brzy do vedení, na začátku druhého poločasu ale Zlín vyrovnal a skóre 1:1 vydrželo až do konce.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: „Z mého pohledu jsme prvních 25 minut hráli to, co jsme chtěli a na co v tuto chvíli máme kondičně. Škoda neproměněné příležitosti Johna Holendy. Po vstřeleném gólu jsem viděl menší nabídku. Vzhledem k situaci, ve které se nacházíme, není pro naše mladé hráče jednoduché se vyrovnat s tlakem, takže jsme odstoupili od kombinační hry a od té chvíle jsem měl pocit, že utkání je nepřesné. Vstup do druhého poločasu byl složitý, protože to, co jsme předvedli před vyrovnávacím gólem s hloupou ztrátou míče a nedostoupením v křídelním prostoru, bylo velmi neopatrné a Zlín nás potrestal. Od 60. minuty, kdy jsme museli nuceně vystřídat Johna Holendu, který má otřes mozku, a posléze Ivana Schranze, jsme neměli síly na to, abychom utkání dotáhli do vítězného konce. Na druhou stranu vůbec nechci být negativní. Ze tří zápasů jsme vytěžili 4 body. Chci, abychom si udrželi náladu, která tu je. Poslední, co potřebujeme je, abychom věšeli hlavy a nedívali se dopředu.“

Pokud jste navštívili dnešní domácí zápas na Julisce, vyplňte dotazník spokojenosti a pomozte nám se zlepšovat. Možná právě vás za odměnu čekají dvě VIP vstupenky na utkání s Opavou.