clanek-1

Další prohra, Slovácku jsme podlehli 1:2

17.08.2018, 18:30

FK Dukla Praha

1:2

(1:1)

5. kolo, Fortuna liga 2018/19

1.FC Slovácko

Sestava domácí: Rada - Douděra (76. Brandner), Bezpalec, Chlumecký, Miloševič - Hanousek, Tetour, Holík - Breda (52. Djuranovič) - Schranz - Podaný (73. Holenda).

Sestava hosté: Daněk – Juroška, S. Hofmann, J. Krejčí, Mich. Kadlec – Sadílek, V. Daníček (C), Havlík (46. Janošek) – Navrátil (75. Kalabiška), Zajíc (84. Kubala), Petr.

  • Branky: 15. Schranz (pen.) – 13. Chlumecký (vla.), 90. Chlumecký (vla.).
    ŽK: 28. Bezpalec , 73. Daniel Tetour , 88. Djuranović, 90+1. F. Rada – 28. Mich. Kadlec, 88. S. Hofmann.
    Rozhodčí: Jílek – Kříž, Caletka
Další domácí utkání odehrála Dukla se Slováckem. Ani tentokrát jsme nedokázali bodovat a prohráli jsme 1:2.

Hodnocení trenéra:

Pavel Drsek: „My jsme se dnes chtěli soustředit na kvalitní defenzivu, protože gólů jsme od začátku sezony dostali opravdu hodně. Chtěli jsme hrát střední pásmo a tlačit na balon. To, že je Slovácko kvalitní na míči, to všichni víme, bohužel jsme prohrávali vlastním gólem 0:1. Potom jsme vyrovnali z penalty. Byly tam fáze, se kterými jsem spokojen – spousta hráčů má dobrý charakter a chce dřít za mančaft, ale kvalita na balonu v některých fázích nebyla. Myslím, že jsme mohli být na míči mnohem klidnější. Druhá půle nám ukázala stejný obraz jako první. Ze standardky jsme mohli dát gól, to se nám nepovedlo a pak jsme opět vlastním gólem prohráli 1:2. Situace není dobrá a my s tím budeme pracovat.“

Pokud jste navštívili domácí zápas, vyplňte dotazník spokojenosti a pomozte nám se zlepšovat.