clanek-1

Dukla potřetí nebodovala

06.08.2018, 18:00

FK Dukla Praha

0:1

(0:1)

3. kolo, Fortuna liga 2018/19

Bohemians 1905

Sestava domácí: Rada (C) – Miloševič, Chlumecký, Bezpalec, Podaný – Holík, Bilovský, Tetour (76. Holenda), Douděra (76. Brandner) – Štursa (62. Djuranovič), Schranz.

Sestava hosté: Valeš – M. Dostál, Krch (C), Bederka, Bartek – Reiter (66. Vodháněl), Hašek, Švec, Vaníček (86. Záviška) – Mašek, Juliš (55. Yusuf Helal).

  • Branky: 25. Juliš (Mašek).
    ŽK: 66. Bezpalec – 67. Hašek, 89. Valeš.
    Rozhodčí: Zelinka – Pelikán, Vlček.
Dukla ve 3. kole bohužel nenašla recept na Bohemians 1905 a prohrála 0:1. Tým z Julisky trápilo především neproměňování šancí.

Hodnocení trenéra:

Pavel Drsek: „První půlku jsme nerozehráli vůbec špatně, na držení míče jsme byli jednoznačně lepší, bohužel nás Bohemka ztrestala z první situace, kterou jsme si několikrát nacvičovali, a bohužel jsme si dali vlastní gól. Myslím si, že tomu předcházel míč, který přišel za obranu, tam jsme to měli jednoznačně zavřít, potom už je těžké to ve vápně nahánět. Chyběl mi tlak do vápna, ke konci prvního poločasu se to zlepšilo, ale když tam přijde gólman, který kdovíjak dlouho nechytal, a my ho pořádně neprověříme, tak jsem z toho zklamaný. Rozhoduje se ve vápně, tam jsme byli nedostačující.“

Pokud jste utkání sledovali přímo z ochozů Julisky, zajímá nás Vaše zpětná vazba. Za vyplnění formuláře se jeden z Vás dočká dvou VIP vstupenek na utkání se Slováckem.