clanek-1

Přes nadějný začátek skončil zápas s Plzní prohrou 1:3

20.07.2018, 18:30

FK Dukla Praha

1:3

(1:0)

1. kolo, Fortuna liga 2018/19

FC Viktoria Plzeň

Sestava domácí: Rada – Miloševič, Ostojič, Chlumecký, Podaný – Holík, Daniel Tetour, Marek Hanousek (C) (83. Djuranovič), Douděra (67. Bezdička) – Holenda, D. Breda (79. Brandner).

Sestava hosté: Kozáčik – Řezník, R. Hubník (C), Pernica, Limberský – Procházka (57. Hořava), Hrošovský – M. Petržela, Al. Čermák (57. Řezníček), J. Kopic (89. J. Kovařík) – Krmenčík.

  • Branky: 7. Douděra – 69. Hořava, 71. Podaný (vla.), 88. Krmenčík (pen.).
    ŽK: 59. Daniel Tetour, 87. Holík.
    Rozhodčí: Franěk – Moláček, Pospíšil.
  • Diváci: 5039
Dukla předvedla v zápase s Plzní pěkný začátek, ve druhém poločase ale dokázala Plzeň vyrovnat a následně i otočit. Proto odjela jako spokojenější tým.

Hodnocení trenéra:

Pavel Drsek: „Velkou výhodou pro nás bylo, že jsme se už v 7. minutě dostali do vedení. Od 20. minuty jsme ale byli zalezlí, i naši záložníci byli hluboko. Plzeň nás dostala pod tlak, který jsme do konce poločasu přestáli, přežili jsme i šanci Krmenčíka. Začátek druhého poločasu nebyl špatný, šli jsme i do brejku a mohli jsme vstřelit gól, ale bohužel po nedorozumění nám byl odmávnut ofsajd a Plzeň na nás pak lehla a vstřelila nám dva rychlé góly. Pak už bylo složité otáčet, i když jsme se snažili s tím něco udělat. Bohužel to nevyšlo. Naši hráči to měli těžké, za svůj výkon se nemusí stydět.“


Pokud jste utkání sledovali přímo z ochozů Julisky, zajímá nás Vaše zpětná vazba. Za vyplnění formuláře se jeden z Vás dočká dvou VIP vstupenek na utkání s Bohemkou.