clanek-1

U16: Tým z Cidliny byl nad naše síly

02.06.2018, 12:30

FK Dukla Praha

1:3

(0:0)

28. kolo, Česká divize dorostu U17 2017/18

Cidlina

Sestava domácí: Bičiště – Denisenko (40. Helík), Uhlíř, Noll (40. Novotný), Hypius (40. Křenek) – Kleček, Mareš (40. Spáčil), Hudec – Chalupa (40. Mlejnek), Kočí, Šebrle.

Sestava hosté:

  • Branky: 62. Hudec.
Hra byla od začátku vyrovnaná. My jsme sice drželi více míč, ale cidlinští důraznou hrou a presinkem dokázali získávat míče a v zakončení byli nebezpeční. Góly padaly až v poslední čtvrtině utkání, kdy se nejprve prosadili hosté, následně my jsme rychle vyrovnali, ale poté jsme opět dvakrát inkasovali a prohráli v poměru 1:3.

Hodnocení trenéra:

Petr Fišar: "Od první minuty jsme hráli nepřesně a lehce ztráceli míče, což vedlo k velké soubojovosti, která nahrávala důrazně hrajícímu týmu Cidliny. Chyběla nám komunikace a propojenost mezi jednotlivými řadami, čímž hra ztrácela na plynulosti. V rozhodujících momentech utkání, když náš tým vyrovnal, se nám nepodařilo týmový výkon vygradovat k vítězství a naopak nekoncentrovaností jednotlivců jsme dovolili týmu cidlinských po dvou standardních situacích skórovat. Duel je pro nás velkou zkušeností do dalších tréninků a přesně ukázal naše největší téma ke zlepšení - srovnat se s důraznou hrou do těla, rychlejším uvolňováním do prostoru a přesností přihrávek. Gratulujeme cidlinským k vítězství a děkujeme rodičům za podporu."