clanek-1

U16: O vítězství jsme na Střešovicích rozhodli až ve druhém poločasu

26.05.2018, 15:00

SK Střešovice

1:4

(1:1)

27. kolo, Česká divize dorostu U17 2017/18

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Bičiště – Helík (40. Denisenko), Kozojed, Kleček, Mejdr – Hypius, Mareš (55. Spáčil), Novotný (40. Mlejnek) – Chalupa, Terentjev (40. Hudec), Šebrle.

  • Branky: 47. a 49. Š. Šebrle, 20. M. Terentjev, 59. J. Kozojed.
V útulném areálu v pražských Střešovicích jsme odehráli náročné utkání. Domácí se soustředili na obranu, v soubojích byli velmi důrazní a podnikali nebezpečné rychlé protiútoky, z nichž se jim podařilo vstřelit úvodní branku z pokutového kopu. My jsme záhy vyrovnali a ve druhé půli třemi góly strhli zaslouženě výhru na naši stranu.

Hodnocení trenéra:

Pavel Sedláček: "V těžkém utkání jsme výsledkově i herně obstáli. Přestože jsme prohrávali, velmi brzo jsme dokázali vyrovnat a vytvářeli si zajímavé situace do zakončení. Když se nám dařilo dávat míč rychle od nohy, kombinace byly plynulé a měli jsme hru pod kontrolou. Někdy jsme zbytečně míč podrželi a dovolili Střešovickým v soubojových situacích narušovat naši hru. Ve druhé půli jsme trpělivým a koncentrovaným výkonem stále působili na vstřelení branek, což se nám celkem třikrát podařilo a zvítězili jsme nakonec v poměru 4:1. Za výkon je potřeba kluky pochválit, odehráli jsme pěkné utkání a děkujeme také všem rodičům, kteří nás přišli podpořit."