clanek-1

Hlasatel z Julisky k utkání s Jihlavou v online verzi

28.09.2018, 12:30

FK Dukla Praha

0:3

(0:2)

8. kolo, Česká divize dorostu U16 2018/2019

FK Teplice

Sestava domácí: Spilka - Rada, Löffler, Suchan (46. Tomek), Fojt – Krenciv, Kasal (46. Koula, 71. Jakoubek), Barcal – Ulman, Dudek (46. Maňas), Komani (46. Novotný).

Sestava hosté:

Přestože se naše nedělní utkání odehraje bez diváků, o náš zápasový magazín Hlasatel z Julisky nepřijdete. Připravili jsme ho pro vás v online verzi, kterou najdete po kliknutí na titulní stránku níže.

V Hlasateli najdete mimo jiné představení našeho nedělního soupeře, rozhovor s našim legendárním sekretářem Miloslavem Jíchou nebo povídání s trenérem výběru do 15 let Martinem Babačou. Přejeme vám příjemné čtení!

S Teplicemi jsme odehráli slušné utkání. V první části poločasu jsme byli i poměrně často na míči, postupně se ale hra přesunula na naši polovinu, kde si Tepličtí vypracovali spoustu rohových kopů a centrovaných míčů do našeho vápna. My jsme se snažili při jakékoliv příležitosti ohrozit protiútokem branku hostů, což se nám i celkem dařilo. Bohužel jsme nedokázali skórovat ani z jedné slibné příležitosti – buď nám chyběl půlkrok nebo jsme nezavřeli zadní tyč apod. Ve II. poločase měli tepličtí ještě více ze hry a několikrát nás podržel i Dan v brance. Kluci se ale nadále snažili hrát naši konstruktivní hru a byli aktivní i směrem dopředu. Škoda, že jsme nedokázali skórovat aspoň z jedné ze tří silných možností, které jsme tam měli. I přes prohru ale musíme kluky pochválit za předvedenou hru a na detailech předfinální a finální fázi budeme dál poctivě pracovat.