clanek-1

Devatenáctka: Ani třetí kolo proti Benešovu body nepřineslo

23.08.2014, 10:00

SK Benešov

3:0

(2:0)

3. kolo, Starší dorost U19 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Kondelík – Přitasil, Hašek, Cvrček, Vosáhlo – Cettl, Vlasák, Balata – Pešta, Straka, Klauz

Sestava hosté: Němčanský – Bohánek, Kadavý, Pešička, Vosátka (8. Čermák) – Farkaš (46. Šíma), Petrák (67. Stýblo), Kozel – Tylšar (75. Mammedov), Brabenec, Beneš (70. Šahini).

  • Branky: 3. Straka, 4. Vlasák, 66. Klauz.
Utkání třetího kola druhé nejvyšší soutěže staršího dorostu proti Benešovu skončilo prohrou 0:3. "Opakující se chyby v defenzivě sráží naše sebevědomí a možnost efektivní hry v ofenzívě," okomentoval utkání trenér Tomáš Kulvajt.

Celé utkání ovlivnil úvod zápasu, do kterého jsme vstoupili katastrofálně. Již ve 25 sekundě domácí nastřelili břevno, ve 3. minutě se dostali do vedení po "vtipném" uvolnění Straky, který se poté zblízka nemýlil a o další minutu později dal druhou branku Vlasák pohotovým lobem. Na druhé straně nás vychytal v dobrých šancích Kondelík. Druhý poločas jsme měli herní převahu, avšak do zhuštěné obrany jsme si vytvořili pouze dvě dobré šance, které jsme neproměnili. Domácí naopak vyráželi do nebezpečných brejků. V 66. minutě se jim jeden z nich podařilo proměnit a zpečetit tak zaslouženou výhru.

Hodnocení trenéra:

Tomáš Kulvajt: "Opakující se chyby v defenzívě sráží naše sebevědomí a možnost efektivní hry v ofenzívě. Pod tíhou dvoubrankového manka kluci nebyli schopni přesněji a klidněji kombinovat, "hektika" a nepřesnosti ve snaze o zvrácení nepříznivého stavu nahrávali domácím. Ti hráli naopak velmi dobře takticky. Stáhli se, kouskovali hru a byli nebezpeční z brejků. My jsme tentokrát zápas nezvládli a zaslouženě prohráli."