clanek-1

Devatenáctka slaví první jarní vítězství proti Doubravce

22.03.2014, 13:30

FK Dukla Praha

1:0

(1:0)

18. kolo, Starší dorost U19 2013/14

SK SENCO Doubravka

Sestava domácí: Němčanský – Bohánek, Kadavý, Troníček (86. Petrák), Vosátka – Bezpalec, Volek, Farkaš – Vávra, Brabenec (63. Veliký), Beneš (78. Bezděk).

Sestava hosté: Špiroch - Lavička, Morávek (89. Morávek), Šroubek, Nový - Like (79. Cibulka), Macháček, Trojanec (46. Kavalír), Tušek - Brabec (86. Křikava), Klokan(70. Ungr).

  • Branky: Beneš (PK).
Po poslední bezbrankové remíze na hřišti Táborska přidává náš nejstarší dorost první jarní vítězství 1:0 nad týmem Doubravky.

První střelu na branku sice vyslali hosté, v 7. minutě však zahráli ve vlastním pokutovém území rukou a nařízenou penaltu proměnil Beneš – 1:0. I v dalším průběhu prvního poločasu jsme byli aktivnějším týmem a vytvořili si několik dalších šancí po rychlých akcích. Branku jsme však nepřidali. Druhý poločas ovlivnila červená karta, kterou dostali hosté za protesty a šli do deseti. I přesto se snažili hrát aktivně dopředu, z čehož pramenily naše možnosti z brejků, bohužel jsme žádnou z velkých šancí nevyužili. Zápas jsme nakonec dovedli do vítězného konce, vzhledem k průběhu hry však mohl být brankový rozdíl vyšší.

Hodnocení trenéra:

Tomáš Kulvajt: "Celý tým je třeba pochválit v první řadě za skvělou defenzivu. Odehráli jsme druhý zápas za sebou s nulou, což mě velmi těší. Co nás však trápí je koncovka. Za celý zápas jsme si vytvořili dvanáct šancí, z toho minimálně jednu třetinu vyložených a zápas jsme mohli rozhodnout daleko dříve. I když jsme Doubravku do výraznější šance nepustili, byl zápas až do konce vhledem k aktivitě hostů otevřený. Proto si dnešního vítězství cením a věřím, že v dalších zápasech se gólově prosadíme výrazněji."