clanek-1
  • Články mládež

  • 05.07.2019

9. ročník Duklakempů je v plném proudu

9. ročník Duklakempů již odstartoval. První turnus byl v pátek 5.7.2019 zdárně zakončen a hned v neděli se těšíme na další mladé fotbalisty v malebném údolí v Chotýšanech. Na následujícím třetím turnusu je opět vyčleněn prostor pro děvčata a opět proběhnou dva příměstské turnusy v Praze.

I letos pořádá klub fotbalové kempy pro všechny děti nejen z České Republiky. Zúčasnit se mohou kluci a holky od šesti do šestnácti let a jakoukoliv klubovou příslušností, ale i děti, které za žádný klub nehrají. Již tradičně proběhnou čtyři pobytové kempy v krásném Resortu Green Valley v Chotýšanech a dále dva příměstské kempy v Praze. První turnus je úspěšně za námi a velmi se těšíme na další. Na kempech děti vedou zkušení trenéři z Dukly a postupně sbírají své trenérské zkušenosti i naši dorostenci a dorostenky. Na kempech pomáhají i bývalí dlouholetí účastníci, velmi nás těší, že ke krásnému řemeslu přivádíme mladé tváře.

Duklakempy probíhají v tradičním duchu, kdy je kromě fotbalu prostor i na další aktivity, ať už přímo v areálu či v přírodě kolem. Nechybí vodní radovánky, či celokempové aktivity, kdy se prolnou všechny věkové kategorie. Opět se na seznamech přihlášených objevují známá jména, což nás velmi těší. Budeme se snažit je opět nezklamat a připravit nejen jim, ale i nováčkům nevšední zážitky na letošní prázdniny.

Na některých turnusech se ještě najdou volná místa, stačí vyplnit přihlášku.

Více o kempech včetně fotogalerie a bližších informací naleznete na webuFacebooku FK Dukla Praha mládež.