clanek-1
  • Klub

  • 10.12.2012

Vánoční večírek FK Dukla Praha – Vánoce s Duklou

V sobotu 8. prosince 2012 proběhl v Hotelu NH Prague Vánoční večírek FK Dukly Praha „Vánoce s Duklou“. Celým programem provedl Ondřej Vetchý ve spolupráci s Luďkem Sobotou, Petrem Jablonským a skupinou Errori.

Celý večer odstartovala píseň Paradise od Piano Guys. Uvítání hostů se jako první ujal moderátor večera Ondřej Vetchý. Následovalo vystoupení Petra Jablonského, ke kterému se v jeho průběhu připojil i Ondřej Vetchý a Luděk Sobota, kdy všichni tři předvedli scénku inspirovanou Okresním přeborem.


Dalšího slova se ujal generální manažer NH Hotel Petra Nešpůrka, aby všechny hosty přivítal, ve stejném duchu pokračoval i generální manažer FK Dukla Praha Michal Prokeš, který pronesl slavnostní řeč.

Poté se pódia zhostila skupina Errori v obsazení Miloš Flígr – klávesy, zpěv, Petra Flígrová – zpěv, Jiří Frelich – kytara, zpěv, Tereza Paštiková – zpěv.

Další část programu patřila vyhlášení vítěze Man of Movember, o kterém mohli rozhodovat a rozhodovali všichni návštěvníci klubových stránek či klubových profilů na sociálních sítích. Po sečtení hlasů se jasným vítězem stal obránce Jan Vorel, který společně s A týmem obdržel Wall of Movember jako památku na „kníratý měsíc“ do kabiny. Stejně bude obdarovaná i výherkyně MUDr. Milada Soukupová z Tachova, kterou vzápětí vylosoval, a které gratulujeme.


Samotný klub věnoval na tuto akci 10 % výdělku z utkání Dukla – Liberec, která činí 3000 Kč, stejnou částkou přispěla i kabina A týmu a během utkání se v kasičce ve stánku fanshopu vybralo 374 Kč, celkem tedy 6374 Kč. Všem, co se na příspěvcích podíleli, děkujeme.

Po vyhlášení vítěze následovalo vystoupení Luďka Soboty s Petrem Jablonským se scénkou Nad dopisy diváků, kde si připomněli „staré dobré“ televizní přestávky, pohádkou Dlouhý, široký Paroubek a seznamovací agenturou, kdy si Luděk Sobota pokouší najít svůj ideál.

Poslední částí programu byla dražba, na které se dražily následující předměty:
  1. Společná večeře s kýmkoliv z řad hráčů a trenérů A týmu v restauraci Da Emanuel. Patron: Günter Bittengel, sportovní ředitel FK Dukla. Vyvolávací cena: 665,- Kč.
  2. Den s A týmem – 2 tréninkové jednotky se společným obědem v zimním přípravném období na jarní část Gambrinus ligy. Patron: trenér A týmu Jan Suchopárek. Vyvolávací cena: 465,- Kč
  3. VIP vstup pro 2 osoby při zápase dle vlastního výběru na jarní část. Patron: generální ředitel FK Dukla Ing. Michal Šrámek. Vyvolávací cena 365,- Kč
  4. Podepsané rukavice brankářskou legendou českého fotbalu panem Ivo Viktorem. Patron: Ivo Viktor. Vyvolávací cena 765,- Kč
  5. Historický dres podepsaný klubovými legendami, současný dres podepsaný všemi hráči A mužstva. Oba dresy jsou zarámované. Patroni: dlouholetý předseda klubu Rudolf Kocek a současný kapitán Dukly Patrik Gedeon Vyvolávací cena: 965,- Kč

Za věci spojené s Duklou Praha byly vydraženy za 48 700 Kč a byly věnovány Fondu ohrožených dětí. 

Poslední draženou věcí byl set 10 obrázků od nevidomých dětí pro Nadaci Artevide. Vyvolávací cena 1065,- Kč. 

Všech 10 obrázků bylo vydraženo za částku 100 000 Kč, která byla věnována Nadaci Artevide.

Samotný závěr patřil opět Ondřeji Vetchému a kapele Errori.