clanek-1
  • Klub

  • 10.05.2022

Dukla uzavřela spolupráci s firmou Penco, která dodává sportovní výživu

Česká firma Penco je novým partnerem našeho klubu. A-týmu i nejstarším mládežnickým kategoriím dodává sportovní výživu, nápoje, vitamíny a další doplňky.

„Jsme moc rádi, že společnost Penco měla zájem o spolupráci s naším klubem. Naším společným cílem je poskytnout klubu ty nejlepší podmínky v oblasti sportovní výživy a rozvíjet spolupráci i v propagaci v on-line prostředí,“ uvedl Petr Lupínek, marketingový manažer Dukly.

Penco působí na trhu od roku 1991, tedy již více než 30 let. Výživu dodává amatérům i profesionálům napříč sporty od cyklistiky přes běhání až po lední hokej. Penco produkty můžete zakoupit i vy na webových stránkách www.penco.cz

„Fotbal je u nás stále jeden z nejoblíbenějších a nejvíce sledovaných sportů, a proto, když byla možnost spojit se oficiálně s klubem FK Dukla Praha, který má bohatou historii a tradici, tak jsme se rozhodli do spolupráce vstoupit. Věřím, že náš servis a kvalita produktů pomůže stanovit vysoký standard v podobě sportovní výživy v celém chodu klubu a značka Penco bude tedy součástí plnění dalších sportovních cílů a úspěchů,“ dodal Jakub Novák, obchodní manažer Penco.