clanek-1
  • Klub

  • 03.05.2022

Dětský den v rámci posledního utkání s Vlašimí

Před posledním domácím utkání sezony, které je na programu ve středu 11. května od 17:00 proti Vlašimi, proběhne v areálu stadionu i Dětský den se spoustou doprovodných aktivit. Děti i jejich doprovod mají vstup zdarma, a to i na následný zápas.

Na Dětský den zveme všechny rodiny s dětmi z Prahy 6 a širokého okolí. Přijďte si na Julisku užít odpoledne plné sportu, soutěží a fotbalu. Akce má stanovený začátek mezi 14:00 a 14:30 hod. Pro vstup, prosím, využijte hlavní spodní bránu u sochy Josefa Masopusta. Na akci se není nutné předem registrovat.

Těšit se můžete na prvky od Fotbal Trend Gabriel, skákací hrad, ČSOB chill out zónu, relaxační zónu, fotbálek v tubusech, malování na obličej a další skvělé aktivity. V rámci Dětského dne proběhne také soutěž o dresy ČSOB, která bude vyhlášena o poločasové přestávce. Stejně jako při minulém utkání proti rezervě Sparty Praha pro vás i tentokrát otevřeme gaming zónu pod hlavní tribunou. 

Účast na Dětském dnu potvrdil také devítinásobný mistr světa ve freestyle fotbale Honza Weber a nejlepší český street fotbalista Martin Gajdoš. Jejich vystoupení můžete shlédnout od 14:30, respektive 15:10 hodin. 

Po nejen sportovních výkonech si můžete zakoupit občerstvení v místní Klubovně a následně se po 16 hodině přesunout na tribunu stadionu, shlédnout rozcvičku a s výkopem v 17 hodin hnát Duklu v zápase proti Vlašimi za vítězstvím.

V rámci utkání již standardně proběhne tombola, do které spadá každé číslo zakoupeného magazínu Hlasatel z Julisky. Pouze v jednom vydání pak najdete také zlatý kupón, který slouží jako voucher na nákup v našem fanshopu.

Těšíme se na vás!