clanek-1
  • A-tým

  • 17.01.2022

Dvoufázové tréninky i dřina v posilovně. Dukla zahájila zimní soustředění

A-tým Dukly Praha odjel v pondělí dopoledne na týdenní zimní soustředění do Písku. Hráče tam hned po příjezdu čekal společný oběd, pak posilovna a první trénink. Soustředění zakončíme sobotním utkáním proti tamnímu FC Písek.

„Navážeme na tréninkový proces, který jsme začali na Julisce. Chtěli jsme hlavně změnit prostředí. Na programu máme dvoufázové tréninky, posilovnu i regeneraci. Snad celý týden proběhne ve zdraví a bez jakýchkoliv problémů,“ řekl Bohuslav Pilný, náš hlavní trenér.

„Hráči zatím k přípravě přistupují poctivě. Máme tu i hodně mladých kluků, u kterých jsem zvědavý, jak se ukážou. Našim cílem je být dobře připraveni na jaro, kde se ukáže, jak na tom opravdu jsme,“ dodal.

Soustředění zakončíme v sobotu, kdy se na umělé trávě utkáme s tamním třetiligovým FC Písek (výkop 10:15). Hned v úterý nás pak čeká další přípravné utkání proti Mladé Boleslavi. FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA se znovu rozjede až první víkend v březnu.

Seznam hráčů na soustředění

Brankáři: Filip Rada, Jakub Štefan, Michal Reichl
Obránci: Arnaud Konan, Jiří Piroch, Jiří Kulhánek, Artem Kovernikov, Filip Matoušek, Daniel Souček
Záložníci: Jakub Barac, Jakub Jeřábek, Jakub Uhlíř, Daniel Kozma, David Kozel, Jan Peterka, Lukáš Buchvaldek, Lukáš Cienciala.
Útočníci: Jan Pázler, Quadri Adediran, Jiří Hrubeš, Štěpán Šebrle, Kim Seung Bin, Jakub Hodek.

Záložník Ondřej Ruml kvůli zranění s týmem na soustředění neodcestoval.