clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 11.01.2022

Druhý zápas Tipsport ligy. Dukla se utká s Bohemians 1905

Další střetnutí s týmem z nejvyšší soutěže. Dukla nastoupí ve druhém utkání zimní Tipsport ligy na hřišti v Horních Počernicích proti Bohemians 1905. Zápas začíná ve středu v 10:30 a živě ho vysílá TV Tipsport.

Půjde o souboj týmů, které v prvním kole vyhrály – Klokani porazili rezervu Sparty Praha 2:0, Dukla zase uspěla nad Jabloncem poměrem 3:2, když jsme základy k vítězství položili už v prvním poločase.

Naše góly proti Jablonci dali Quadri Adediran, Kim Seung Bin a Lukáš Buchvaldek z penalty. O přestávce trenéři protočili téměř celou jedenáctku a šanci dali hlavně mladíkům. „Kvalitou nebyla druhá půle tak kvalitní jako první, ale to není podstatné. Z výhry máme radost, ale nepřeceňujeme ji,“ řekl trenér Bohuslav Pilný.

V Horních Počernicích nastoupíme kromě středy ještě v sobotu, kdy turnaj uzavřeme utkáním se Spartou Praha „B“ (výkop 13:00). Vítěz Tipsport ligy vzejde z jedné velké tabulky všech zúčastněných týmů.

S Bohemians 1905 jsme se utkali v přátelském utkání na neutrální půdě také v říjnu minulého roku, kdy jsme po přestřelce vyhráli 4:3. Více čtěte ZDE