clanek-1
  • A-tým

  • 07.01.2022

Vstupujeme do Tipsport ligy. Našim soupeřem je Jablonec

Dukla má před sebou první utkání v roce 2022. V rámci zimního turnaje Tipsport liga nastoupíme v sobotu od 13:00 na stadionu v Horních Počernicích proti prvoligovému Jablonci. Pokud se nás nechystáte přijít podpořit osobně, můžete nám držet palce u přímého přenosu O2 TV Sport.

Ve skupině máme ještě Bohemians 1905 a Spartu „B“. Hraje se systémem každý s každým, vítěze celého turnaje určí jedna společná tabulka všech 30 týmů. Velkou roli tedy bude hrát i skóre.

„Chceme hrát v přípravě dobré zápasy a protočit v nich kluky z širšího kádru. Vždycky chceme, aby se nám utkání povedla i výsledkově,“ řekl Bohuslav Pilný, hlavní trenér.

Naše A-mužstvo se k tréninku sešlo poprvé v pondělí 3. ledna, den nato absolvoval tým fyzické testy a poté trénoval dvoufázově. Teď je před ním první zkouška v novém roce.

Mimochodem, Jablonec byl našim prvním soupeřem i na startu minulého roku. Protivníka jsme tehdy v přátelském utkání v Satalicích porazili 3:1 po gólech Štěpána Šebrleho, Lukáše Buchvaldka a Daniela Součka.

Náš sobotní zápas bude jedním z těch, kde LFA otestuje kalibrovanou čáru pro posuzování ofsajdů. Ta zažije premiéru právě v Tipsport lize.