clanek-1
  • U19

  • 13.12.2021

V posledním zápase podzimu jsme podlehli Meteoru 1:2

Po úspěchu přichází pád a stejně tak dopadl i náš zápas s Meteorem. Po úspěšném vystoupení se Slavií jsme tentokrát zaslouženě podlehli koncentrovanějšímu týmu domácích o jednu branku. Rozdíl však mohl být výraznější.

FK Meteor Praha VIII - FK DUKLA Praha U19   2 : 1 (1 :1)

Branky: 18. - 1 : 0, 75. - 2 : 1  -  41. - Bohatý

Sestava: Gothard (46. Spilka) - Ulman (65. Novotný), Suchan, Löffler, Bartošek - Nikl (65. Břeh), Břeh (46. Bačinský), Samson (65. Bohatý) - Novotný (46. Kasal), Bohatý (45. Magdi), Špatenka

Trenér Tomáš Kulvajt utkání zhodnotil takto: 

"Poslední utkání podzimu pro nás nedopadlo dobře jak herně, tak výsledkově. Po předchozích dvou vydařených zápasech s pražskými "S" jsme tentokrát nedokázali kvalitou navázat v útočné, ani obranné fázi hry. Z dobrých šancí jsme nebyli schopni skórovat a nedůslednostmi jsme kupili hloupé chyby. Z toho pramenily obdržené branky, nebezpečné standardní situace i dva pokutové kopy domácích, které však dokázal skvěle zneškodnit Lukáš Gothard. Zápas byl pro nás důkazem toho, jak dokáže jedno úspěšné vystoupení proti silnému soupeři mentálně vykolejit a přenastavit koncentraci hráčů. Nyní nás čekají tři týdny volna, po kterých začínáme ve čtvrtek 6.1. přípravu na jarní část soutěže."