clanek-1
  • Články mládež

  • 26.09.2021

Utkání České ligy dorostu měla už podruhé doprovodný program

Již podruhé na hřišti Slavoje Suchdol proběhly v rámci utkání ČLD doprovodné akce.

Tentokrát byla hlavním bodem doprovodného programu divácká soutěž ve střelbě pokutových kopů. Po nákupu slosovatelných kupónů byli vylosováni vždy tři soutěžící. Každý s třemi pokusy soutěžili o vouchery na konzumaci do místní restaurace patřící firmě Ergon, vedené majitelem Zdeňkem Rážem, který se podílel 50% na hodnotách jednotlivých voucherů.

Další akcí byl prodej suvenýrů DUKLY z Fanshopu, který nechal zboží do prodeje s 30% slevou.

Navíc proběhla akce v rámci projektu DUKLA klubu - 4D (Dukláci DUKLE, Dukláky duklákům), jejímž cílem je podpora sociálního programu mládeže DUKLY a podpora a rozvoj mládežnického fotbalu našeho klubu, který navazuje na program Rodina DUKLA živ(je). Každý z návštěvníků utkání mohl přispět na tento program dobrovolnou částkou. Do tohoto programu začal přispívat od měsíce září pravidelně měsíčně také celý realizační tým A-mužstva a ostatní zaměstnanci FK DUKLA Praha a.s. dobrovolnou částkou ze svého platu.

Výtěžek z prvních dvou doprovodných akcí bude rovněž poukázán na účet DUKLA klubu, který z tohoto fondu hradí dle požadavků funkcionářů FK DUKLA Praha, spolek a mládežnických trenérů vše potřebné pro rozvoj naší mládežnické akademie.

Kromě již zmíněného majitele firmy Ergon a Fanshopu se na akci podíleli JUDr. Antonín Jánský (prodej suvenýrů), Petra Spilková (prodej slosovatelných kupónů), hlavní pořadatel zápasů Ing. Miroslav Mück, který dohlížel na hladký průběh akcí, aby nenarušovaly  průběh utkání a od mikrofonu provázel oba zápasy a doprovodné akce Tomáš Hubáček. 

V neděli 10.10.2021 proběhne při utkáních s Hradcem Králové B opět doprovodný program, s jehož náplní budete na webových stránkách našeho klubu včas seznámeni.