clanek-1
  • A-tým

  • 18.08.2021

Brankář Štefan a záložník Jeřábek podepsali profesionální smlouvy s Duklou

Devatenáctiletý gólman Jakub Štefan a dvacetiletý záložník Jakub Jeřábek podepsali v Dukle profesionální smlouvy do června 2024.

„Kuba Jeřábek naskakoval v přípravě již v zimě a v létě v zápasech potvrdil, že má potenciál a vysloužil si profi smlouvu. Stejně tak Kuba Štefan, který v létě prokázal, že po odchodu Tondy Kinského nemusíme hledat mimo Duklu a můžeme brankářskou trojici doplnit z našich zdrojů,“ uvedl sportovní ředitel Dukly Jan Staněk.

„Kuba Štefan spolu s Honzou Šťovíčkem zatím dokazují, že se budou v budoucnu rvát o místo nástupce Filipa Rady a možná nebudeme muset na tento post přivádět nikoho z venku. Jak Kuba Jeřábek, tak i Kuba Štefan mají před sebou ještě hodně práce a podpis profi smlouvy by jim měl vlít do žil ještě větší nadšení a úsilí, aby udělali maximum ke splnění svých sportovních cílů,“ dodal Staněk.

Oba hráči jsou členy širšího kádru našeho A-týmu. Gólman Štefan je v prvním týmu brankářskou trojkou a počítá se s ním pro tuto sezonu jako s jedním z dvou gólmanů rezervy, záložník Jeřábek zatím letos za B-tým naskočil v základní sestavě do všech zápasů.