clanek-1
  • B-tým

  • 09.08.2021

FK Přepeře - další soupeř DUKLY "B"

Dalším soupeřem našeho rezervního mužstva bude tým FK Přepeře, malé vesničky u Turnova

Náš příští soupeř v 1. kole na domácí půdě remizoval s FK Teplice "B" 3 : 3 a o minulém víkendu utrpěl porážku v Brozanech v poměru 2 : 4. Po dvou kolech jsou Přepeře na 14. místě průběžné tabulky ČFL "B", mají na svém kontě jeden bod a skore 5 : 7. Zajímavostí určitě je, že kapitánem jejich týmu je Jaroslav Nesvadba, který v době vojenské základní služby hrál v dresu DUKLY Praha Pražský přebor.

DUKLA si v minulém kole spravila po porážce v Zápech (0 : 2) svoji reputaci a po velmi dobrém výkonu, hlavně v útočné fázi zápasu, porazila FK Pardubice "B" 3 : 2. Náš tým, tvořený z valné většiny z odchovanců DUKLY, je po dvou kolech desátý se ziskem tří bodů a skore 3 : 4.

Přepeře ve středu v 1. kole Mol Cupu prokázaly dobrou střeleckou formu a vyřadily divizní Letohrad po vítězství 4 : 0.

A jak to vidí před utkáním trenér našeho týmu Aleš Majer?

"Čeká nás velmi kvalitní soupeř s celou řadou zkušených hráčů, kteří prošli i profesionálním fotbalem. Pro naše mladé mužstvo bude velká výzva poměřit se s hráči jako Martan, Pavlata, Nesvadba a další. Domácím sice nevyšel vstup do soutěže, ale jedná se na třetí ligu o velmi kvalitní tým. Věřím, že se bude hrát kvalitní utkání, zajímavé pro diváky."

3. kolo ČFL "B"

Sobota 14. srpna 2021

10:30 h - FK Přepeře - FK DUKLA Praha B

Rozhodčí: Jansa Adam - Kvaček Jan, Beneš David.     Delegát: Vancl Antonín.