clanek-1
  • A-tým

  • 21.06.2021

Návrat útočníka. Dres Dukly bude znovu oblékat Jan Pázler

Dukla vítá staronovou tvář. Na Julisku se vrací útočník Jan Pázler, který přichází ze Žižkova a smlouvu podepsal na rok s roční opcí.

„Je zřejmé, že nám v loňské sezoně chyběl střelec, který by dal 12-15 gólů. Honza jich dal ve druhé lize i přes 20, zná Duklu, zná trenéra, bude mít důvěru. Druhá liga je jeho soutěž, ve které umí, takže doufáme, že to všechno klapne a bude u nás střílet branky. S Márou Fábrym, od kterého čekáme letos také větší příspěvek, mohou být zajímavou dvojicí,“ uvedl sportovní ředitel Dukly Jan Staněk.

„Velký podíl na tom, že tento přestup dopadl, má Honzův agent Harry Schiestl, bez jehož přispění a úsilí by se tento přestup nestal. Honzu přivádí do Dukly už podruhé,“ dodal Staněk.

Pázler se vrací do známého prostředí, do Dukly už ze Slavie přestoupil v roce 2011 a celkem u nás naskočil do čtyř sezon. Později si zahrál také za Jablonec, Hradec Králové, Liberec či naposledy Žižkov.

„K Dukle mám velký vztah. V přestupu sehrálo velkou roli, že už jsem tady působil. Těším se na další výzvy,“ řekl Jan Pázler po podpisu smlouvy.

„Chceme hrát co nejvýš, na špičce tabulky. Musíme poctivě pracovat na každém tréninku a úspěchy přijdou, tomu věřím. Snad k tomu přispěju i já. Pár gólů ve druhé lize už jsem dal, tak byl bych rád, kdyby to pokračovalo,“ dodal.