clanek-1
  • A-tým

  • 03.02.2021

Dukla získala na hostování obránce Michala Trávníčka

Dvaadvacetiletý obránce Michal Trávníček z Hradce Králové je třetí posilou Dukly v zimním přestupovém období. Levonohý fotbalista přichází na hostování do konce tohoto ročníku s opcí na přestup.

„Michala jsme dlouhodobě sledovali, přičemž možnost jeho získání do našeho mužstva bylo také důvodem, proč jsme souhlasili s odchodem Dominika Preislera. Přestože poslední dobou hrál Michal hlavně na kraji obrany, víme, že s ním můžeme počítat také na více pozic. Na podzim proti nám hrál stopera, v dorostu Hradce zase defenzivního záložníka,“ řekl Jan Staněk, sportovní ředitel Dukly. „Michal je šikovný fotbalista, který by měl do našeho kombinačního stylu hry zapadnout. Zároveň se nebojí hrát a má velmi dobrý centr. Díky jeho kopací technice budeme mnohem nebezpečnější ze standardních situací.“

Trávníček je odchovancem Hradce Králové, odkud byl v minulých letech hostovat na Žižkově, v třetiligovém Chlumci nad Cidlinou a naposledy v Chrudimi. Za ni nastoupil i koncem listopadu v mistrovském utkání na Julisce.

Šikovný fotbalista s dobrou kopací technikou s Duklou zahájil přípravu, ve které ho zastavilo zranění, a tak za Duklu ještě nenastoupil. Do některých z přípravných zápasů před startem sezony by již měl být k dispozici.

„Jsem za tuhle šanci rád, Dukla má v Česku obrovské jméno. Kluci v týmu jsou super, v kabině je skvělá parta. Doufám, že budu moci co nejdříve naskočit do zápasu,“ uvedl Michal Trávníček.