clanek-1
  • WU9

  • 22.09.2020

Dukla se účastnila Sousedského festivalu v Horoměřicích!

V neděli se v Horoměřicích konal Sousedský festival na nádvoří horoměřického zámku. Od 11 do 17 hod. mohli lidé navštívit a vidět, jak moc jsou šikovní občané Horoměřic a jeho okolí. Své místo tam poprvé měla i Dukla, která měla připravené sportovní aktivity pro děti. Festival navštívilo 690 lidí!

V neděli dopoledne se vydali naši trenéři na společenskou akci v Horoměřicích, kde připravili pro děti hned několik atrakcí a soutěží. Dukla ve spolupráci s ženským/dívčím fotbalem si připravila ukázku toho, co mohou děvčata v různých věkových kategoriích dělat.

Hned na začátek byla dráha ve skákacím pytli a chůze po chůdách, jak děti překonali tuto dráhu, pokračovali na trefování cíle. Nebylo to ledajaké, holky i kluci museli rozpoznat barvičky a ještě se trefit do správných terčů. Na řadu přišel i basketbalový hod a taky střelbička na branečky v našem nafukovacím hřišťátku! Ale to nebylo to nejlepší, stejně jako na každé duklácké akci, tak i tady byla naprosto parádní hra s tubusy. Přebíhání a přelézání po tubusech, labyrint z tubusů, hra na vzducholodě a další. Byla to prostě paráda, a to hlavně po obědě, kdy začaly děti konečně chodit.

Pro děti bylo připraveno mnoho malých cen - náramky, šátky, propisky, nálepky, odznaky a další! Skvělý den jsme si všichni společně užili a nakonec jsme i zjistili, že i jsme patřili i k nejoblíbenějším atrakcím. Moc všem děkujeme, kteří se podíleli na přípravě tohoto dne a kdo ví, třeba se potkáme za rok!