clanek-1
  • Klub

  • 11.03.2020

Příští dva zápasy se odehrají bez fanoušků

Bezpečnostní rada státu v úterý oznámila, že se ruší všechny akce s účastí nad 100 osob. Ligová fotbalová asociace v návaznosti na tato opatření rozhodla, že se nadcházející dvě utkání FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY odehrají bez přítomnosti fanoušků na stadionech.

Ligová fotbalová asociace tak rozhodla na základě mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví v souvislosti s hrozbou nákazy koronavirem COVID-19. Bez přítomnosti fanoušků se odehrají následující dvě kola.

Juliska zůstane veřejnosti uzavřena pro sobotní duel proti Jihlavě (10:15, přímým přenosem vysílá ČT sport) a stejně tak nebude zpřístupněno utkání v Brně v pátek 20. března od 18:00. 

„Jsme si vědomi mimořádnosti a závažnosti aktuální situace. Zvažovali jsme v této složité situaci všechny možné varianty a rozhodli se i vzhledem k nejistotě ohledně dalšího vývoje upřednostnit možnost nejbližší dvě ligová kola odehrát i bez přítomnosti diváků na stadionech s tím, že budeme společně s držiteli vysílacích práv hledat možnosti, jak zpřístupnit ligová utkání co nejširšímu počtu fanoušků,“ komentoval nastalou situaci předseda Ligového výboru LFA Dušan Svoboda.