clanek-1
  • Ženy

  • 16.01.2020

Ženy A: Ženám začala příprava

Zimní příprava začala ženám v pondělí 13.1.2020 tréninkem na Julisce. K tréninku se sešlo deset hráček. Zbytek byl omluven ať už ze zdravotních důvodů nebo z pracovních a školních povinností. Ženy "A" půjdou do zimní přípravy s kádrem o velikosti 17 hráček (16+1). Během prvních týdnu by se však měly, k minimálně jednomu tréninku týdně, připojovat i Terka Lišková a Terka Žáková z týmu WU18.

Tým žen bude trénovat v klasickém rytmu tří tréninků týdně a bude hlavně využívat domácího zázemí na Julisce s tím, že jednou týdně bude trénovat na hřišti u ZŠ Dědina na Praze 6. celá příprava by měla trvat přibližně 5 týdnů a vyvrcholí prvním jarním mistrovským zápasem proti celku Viktorie Plzeň.

Během těchto pěti týdnu budou odehrána 4 přípravná utkání. Dvě domácí s Drážďanami a Spartou B a dvě venkovní, kde tým pocestuje nejprve do Norimberku a posléze do Vratislavi.

V průběhu přípravy se trenéři zaměří na zlepšení detailů hry týmu a stejně tak se budou snažit připravit hráčky i po kondiční stránce, jelikož celý tým čeká na jaře nejdůležitější část sezony.