clanek-1
  • Klub

  • 24.09.2012

Hráči na hostování a farmě Dukly Praha

O víkendu se odehrála utkání Gambrinus ligy, druhé fotbalové ligy i ČFL. Ve všech soutěžích má Dukla své zastoupení v podobě hráčů na hostování a hráčů hrajících za farmu v Kunicích. A jak se jim vedlo?

Hráči na hostování:

Tomáš Pospíšil opět nastoupil v základní sestavě Baníku Most, který tentokrát nestačil na tým FK Bohemians Praha a prohrál 2:3.

Proti  Ústí nad Labem sehráli Pardubice domácí utkání, ve kterém prohráli 1:2. Jakub Sklenář naskočil do utkání proti severočeskému celku ve 46. minutě.

Opačný průběh mělo domácí utkání Bohemians 1905. Michal Šmíd odehrál celých 90. minut a přispěl tak k vítězství vršovického týmu 2:1. Ondřej Šiml do utkání pro tentokrát nevstoupil.

Miroslav Markovič odehrál za České Budějovice první poločas. V utkání s Příbramí si Budějovice připsali jeden bod po remíze 1:1.

Farma:

Další tři body si Kunice připsaly po utkání s Chrudimí. Ač Chrudim vstřelila první branku zápasu, prohrála na hřišti domácích Kunic 1:3.  V základní sestavě do tohoto utkání nastoupil Šebek, Radoš, Hell, Tenkl, a Jíra, který vystřídal v 69. minutě. Radoš se prosadil vyrovnávací brankou na 1:1 ve 29. minutě.