clanek-1
  • A-tým

  • 19.07.2019

Dukla podepsala další dva hráče

Dukla do svých řad přivedla další dva fotbalisty. Ještě před začátkem sezóny podepsali smlouvu na 3 roky záložník Josef Jakab a obránce Daniel Fišl.

Daniel Fišl je jednou z dalších posil dukleského kádru. S druhou ligou má již zkušenosti, celkem nastoupil už v 15 zápasech. 

"Daniel Fišl je odchovanec Sparty Praha a mládežnický reprezentant, ročník 2000, který již ve svých 17 letech nastupoval v základní sestavě druholigové Olympie Radotín. Před rokem přestoupil do Dynama České Budějovice, kde se do základní sestavy neprobojoval. Dnes přichází do našeho klubu jako volný hráč a s naším klubem uzavřel dlouhodobou smlouvu. Danovi přeji rychlou adaptaci a sportovní úspěchy," komentoval příchod nového hráče výkonný a sportovní ředitel Pavel Vandas.

Záložník Josef Jakab není Dukle úplně neznámý. Před 4 lety přišel na Julisku na hostování ze Slavie a v dresu dukelské Juniorky nastoupil do 18 zápasů. Zároveň má zkušenosti z třetí nejvyšší soutěže u nás. Za Slavoj Vyšehrad odehrál 19 utkání v ČFL.

"Josef prošel mládeží SK Slavia Praha a následně přestoupil do Slavoje Vyšehrad, odkud po půl roce přestoupil do divizního Českého Brodu. Svými výkony v divizi zaujal nejeden tým z druhé ligy. Původně byl jeho příchod připravovaný pro náš B tým, který je ve třetí nejvyšší soutěži, kde měl být lídrem a oporou, a během půl roku by se měl poprat o místo v A týmu, ale trenéra Skuhravého v přípravě natolik zaujal, že se Josef zabydluje v kádru A mužstva už nyní a stává se jeho stálým členem. Josef podepsal v FKD smlouvu na tři roky a já mu přeji rychlou adaptaci a mnoho sportovních úspěchů," uvedl k příchodu Josefa Jakaba ředitel Pavel Vandas.