clanek-1
  • Články mládež

  • 31.05.2019

Staň se Dukláčkem a Duklačkou 2019 se vydařilo

Ve čtvrtek 30. 5. 2019 se na Julisce konalo tradiční klubové fotbalové odpoledne Staň se Dukláčkem a Duklačkou. Na hlavním stadionu jsme letos přivítali na 90 dětí.

S novými Dukláčky a Duklačkami jsme se tradičně sešli po 16:30 u sochy Josefa Masopusta. Děti s jejich doprovody nejprve přivítal medvěd Julisáček, Úvodní slovo patřilo koordinátorce mládežnických akcí Marušce Havlasové. Pak už následoval průvod do areálu ACS Juliska. Na hlavním hřišti mohli návštěvníci shlédnout ukázkový trénink v podání klučičí kategorie U8, ročník narození 2011. 

Po vyplnění potřebných dokumentů se děti vydaly sbírat míčky na kartičky na různá stanoviště. Na hřišti se střílelo na branky, hrály různé pohybové hry, samozřejmě nechyběl fotbálek, dovádění s lany, opičí dráha a velmi oblíbené překonávání tubusů. S nadšením děti prováděl hráč A týmu Daniel Kozma, společně se třemi zástupkyněmi ženského prvního týmu - Natálií Kavalovou, Marií Strnadelovou a Vandou Adámkovou. S celou organizací pomáhali kluci a děvčata z mládežnických kategorií vedeni svými trenéry.

Maruška Havlasová - koordinátorka mládežnických akcí: "Ráda bych poděkovala všem trenérům, hráčům a hráčkám za skvěle odvedenou akci. Úsměvy byly vidět na všech stranách a počasí vyšlo perfektně. Velmi nás těší vysoká účast a především početné zastoupení děvčat. Jsme velmi rádi, že na Julisku zamířilo opět velké množství nových tváří. Všem účastníkům děkujeme za přízeň."