clanek-1
  • A-tým

  • 16.04.2019

Jubilejní 75. díl v Galerii A týmu

​​V naší elektronické knize Zuzany Maléřové Galerie A týmu aneb Portréty z Julisky, která zachycuje sportovní i životní příběhy našeho prvního týmu, neustále přibývají nové tváře. Kniha vznikla na podzim roku 2015, její součástí je i fotogalerie ze života hráčů a patří k nejčtenějším textům na našich stránkách a to nejen z řad našich fanoušků, ale i široké veřejnosti.

Některé z portrétů otiskl společenský měsíčník Xantypa, internetový časopis Style New, mnohé zazněly ve vysílání Českého rozhlasu. Tak tomu bude i ve dnech velikonočních, na Velký pátek 19. dubna zprostředkuje Zuzana Maléřová ve svátečním Dobrém ránu s Dvojkou příběh hráče Dukly Daniela Kozmy, který se momentálně uzdravuje po zranění. V tuto chvíli přibyl v Galerii portrét španělského hráče Pabla Gonzáleze Juáreze, čímž počet dosáhl úctyhodného čísla 75! 

Ke zveřejnění se chystá text o masérovi Jakubu Výmolovi a autorka se již připravuje k napsání dalších, těšit se můžete na naše mladé hráče Samuela Dancáka nebo Tomáše Kotta. Galerii naleznete v pravém horním rohu na hlavní stránce rozkliknutím štítku Portréty z Julisky.