clanek-1
  • A-tým

  • 05.03.2019

Jarní brunch s Duklou

Už podruhé pořádá Dukla pro své fanoušky a příznivce víkendový brunch. V sobotu 16. března dopoledne se opět sejdeme v krásné dejvické kavárně Café Záhorský, kde si fanoušci budou moct popovídat s hráči Dukly a ještě si dopřát výběr skvělého jídla.

Zúčastnili jste se naší podzimní společné snídaně? Pokud ne, můžete to napravit v březnu. Jaro už se nám hlásí o slovo, proto opět svoláváme akci, která se minule tak povedla a na kterou rádi vzpomínáme. Brunch bude tentokrát tematicky jarní, personál Café Záhorský si pro nás připraví znamenité pokrmy a výtečnou kávu, jak je zvykem u kavárenských snídaní, určitě nebudou chybět vajíčka, párečky nebo sladké croissanty, vše formou švédského stolu.

Přijďte si s námi v březnu popovídat a probrat zápas s Karvinou, který naše áčko sehraje den před tím. Cena je 150 korun na osobu. Vítáni jsou fanoušci a příznivci Dukly všech generací, na neformálním setkání bude přítomno několik hráčů A týmu. A máme pro vás připravené i malé překvapení…

Abychom věděli, kolik občerstvení bude potřeba připravit, je nutné se na brunch závazně přihlásit. O své případné účasti nás informujte na mail cerna@fkdukla.cz do 11. března. Těšíme se na setkání!

Shrnutí

Kdy: 16. března v 9 hodin (den po domácím zápase s Karvinou)

Kde: Café Záhorský, Eliášova 1, Praha 6

Cena za osobu: 150 Kč