clanek-1
  • Klub

  • 06.02.2019

Ve středu proběhla tisková konference Dukly

Tisková konference fotbalového klubu Dukla Praha před začátkem jarní části FORTUNA:LIGY proběhla ve středu dopoledne. Vedení klubu a zástupci A týmu promluvili o plánech pro druhou polovinu soutěže, která Dukle začíná v pátek zápasem s Baníkem.

Tiskovou konferenci zahájil předseda představenstva Ing. Bohumil Paukner, který připomněl těžkou pozici, na které se v tabulce Dukla nachází. Důležitou informací byla rekonstrukce parkoviště, která potrvá až do října 2019 a kvůli níž nebude možné na stadionu parkovat.

Výkonný ředitel klubu, Ing. Michal Šrámek poznamenal, že v minulé sezoně neočekával, že by ve fotbale zažil ještě větší nervy, než během posledních bojů o záchranu, letošní sezona to ale ještě předčila. Dukla v úvodu prohrála 7 zápasů v řadě a před jarní částí je na posledním místě, čeká nás tedy tuhý boj o udržení v lize a velmi náročné jaro.

Slovo dostal i trenér Roman Skuhravý, který se zaměřil na sportovní stránku, pohovořil o nových hráčích v dresu Dukly a jejich zapracování do kádru, stejně tak jako o velkých změnách, kterými A tým během zimní přípravy prošel. Největším pozitivem je pro něj bojovnost a pracovitost, kterou u hráčů pozoruje.

Jeho slova potvrdil kapitán týmu Branislav Miloševič. Dodal, že nálada v týmu je výborná, hráči spolu skvěle komunikují a těší se, až začne ostrá soutěž. Dobré výsledky v přípravě jim zvedly sebevědomí i náladu.

Liga vypukne již tento víkend. V pátek od 18 hodin hostí Dukla doma Baník Ostrava.