clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 01.11.2018

Přijďte na zápasem s Jabloncem!

Během sobotního večera přivítáme na Julisce FK Jablonec. Poslední vystoupení Dukly na domácím stadionu bylo úspěšné, ve 12. kole jsme oslavili výročí 70. let výhrou nad Opavou. Pojďme na ni navázat a spravit si náladu po Slavii!

Stadion otevíráme pro diváky hodinu před výkopem, tedy v 16.00. V provozu budou 3 pokladny u západního vchodu a jedna pokladna v sektoru hostí. Za zvýhodněnou cenu si budete moct vstupenky zakoupit až do 16 hodin, a to přes SMSticket nebo v předprodeji ve fyzické podobně v prodejně Dukla klubu. Děti do 15 let chodí na Julisku zdarma. 

Těšit se můžete na poločasovou soutěž o klubové dárky, o podrobnostech bude během zápasu informovat náš hlasatel, takže dávejte dobrý pozor.

Po překvapivém oteplení ze začátku tohoto týdne budou teploty o víkendu opět klesat k podzimnímu normálu, předpověď hlásí 11 °C a polojasno. Pro zpříjemnění návštěvy jsme proto pro fanoušky připravili něco dobrého na zahřátí. Stánky občerstvení doplní mobilní pobočka  Polífkárny. Jak název napovídá, v nabídce má horké polévky, které snadno zaženou hlad i zimu. Všechny jsou z čerstvých a kvalitních surovin, bez glutamátu, barviv a konzervačních látek. V sobotu nám Polífkárna uvaří gulášovou polévku s bramborem a mexickou kuřecí s jalapeňos, fazolí, koriandrem a kukuřicí, tato varianta je navíc bezlepková. V Praze má Polífkárna už tři pobočky – na Pankráci, na Budějovické a ve Florentinu. Pokud vám tedy v sobotu zachutná, můžete je navštívit i mimo zápas.