clanek-1
  • A-tým

  • 26.09.2018

Sobotní odpoledne na Julisce

Domácí zápas Dukly proběhne opět v odpoledních hodinách, se Zlínem začínáme v sobotu 29. září od 15.00. Věříme, že s pomocí fanoušků navážeme na poslední domácí vystoupení, v němž jsme porazili 2:0 Liberec.

Pokud budete trávit prodloužený víkend v Praze, zastavte se v sobotu na Julisce. Stadion a pokladny se otevřou ve 14.00, do té doby bude možné pořídit vstupenky v už probíhajícím předprodeji, a to jak elektronicky přes SMSticket, tak v papírové podobě v Dukla klubu. Děti do 15 let mají vstup zdarma. 

I když už má být v sobotu opět chladněji – jen kolem 12 °C – předpověď hlásí slunečné počasí, tedy ideální fotbalové podmínky. Myslete ale na teplejší oblečení. Poločasová přestávka bude zpestřena soutěží o klubový merchandising a VIP vstupenky. Občerstvení opět doplní stánek Kaiser Franz se svými burgery z farmářských surovin, v nabídce budou varianty z jehněčího a hovězího masa.

Zlín začal sezonu velmi dobře a je na 4. místě, Dukla stále na poslední příčce tabulky. Pomozte nám v sobotu k bodovému zisku!