clanek-1
  • Články mládež

  • 14.06.2018

All Stars Cup 2018

Od 15. - 17. června 2018 proběhne v areálu sportovního centra Horní Počernice již desátý ročník mezinárodního juniorského turnaje ALL STARS CUP. Do Prahy přicestují šestnáctiletí zástupci fotbalových škol například z Francie, Německa, Portugalska, Španělska, Mexika nebo Turecka.

Dukelští hráči narození roku 2002 byli nalosováni do velmi atraktivní skupiny, ve které budou moci poměřit své síly se Slavií, španělskou Barcelonou a tureckým Besiktasem. Během prvního hracího dne turnaje, tedy pátku 15.6., bude zápasový harmonogram následující:

14:00 

Slavia – Barcelona
Besiktas – DUKLA

15:20 

Barcelona – DUKLA
Slavia - Besiktas

16:40

Besiktas – Barcelona
DUKLA – Slavia

I v jubilejním 10. ročníku turnaje zůstává herní systém, na který jsme zvyklí z předchozích let. 16 týmů z celého světa je rozděleno do 4 skupin, každý z nich odehraje devět zápasů, v pátek a v sobotu ve skupinách, v neděli v play-off. Celkem 72 zápasů, rovnoměrně rozprostřených do tří hracích dnů.

Mění se dějiště turnaje. Po osmi letech v tréninkovém centru SK Slavia Praha ve Vladivostocké ulici se All Stars Cup přesouvá do sportovního centra Horní Počernice. 

Níže je uvedeno složení všech čtyř skupin:

Skupina A Skupina B Skupina C Skupina D
Bohemians Praha 1905 FC Viktoria Plzeň SK Slavia Praha FC Fastav Zlín
FK Zenit Petrohrad Hertha BSC Besiktas JK Gabala SC
1. FC Slovácko FC Zbrojovka Brno FK Dukla Praha Avispa Fukuoka
Paris Saint-Germain Chivas Guadalajara FC Barcelona FC Porto