clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 01.09.2009

Jedeme pro postup!

P R A H A - Fotbalisty Dukly Praha čeká ve druhém kole pohárové soutěže Ondrášovka Cup celek FK Králův Dvůr. Svěřenci trenéra Güntera Bittengla jedou k účastníku ČFL s jediným cílem, postoupit.

Po hladkém vítězství 10: 0 na půdě Radotína v prvním kole, čeká nyní podstatně těžší soupeř. "Jedeme do Králova Dvora s jediným cílem, postoupit. Již před sezonou jsme jasně zdůraznili, že je pro nás Ondrášovka Cup na stejné úrovni jako zápasy ve II. lize. ", konstatuje jednoznačně Bittengel. O tom, že svoje slova myslí vážně, svědčí i skutečnost, , že v mužstvu, které deklasovalo minulý pátek Vlašim, dojde jen k minimálním změnám. "Maximálně na jednom, dvou místech"

Královodvorské hráče sledoval při jejich zápase se slavistickou rezervouminulou sobotu kondiční trenér Antonín Cepek. "Víme, že nás čeká nepříjemný soupeř. Některé hráče jako Saboua, ,Bureše či Kyklhorna jsem trénoval a čekám, , že v Králově Dvoře bude atmosféra, která požene domácí za úspěchem".

G. Bittengel vylučuje, že by hráči domácí tým podcenili. "Upozornili jsme na tento fakt hráče při předzápasovém tréninku. Králův Dvůr hraje jen o třídu nižší soutěž a svoji kvalitu má. Věřím, že moji svěřenci nastoupí koncentrovaní hned od první minuty. Chceme fanouškům na Julisce představit Viktorii Plzeň, pokud samozřejmě uspěje ve Vlašimi". Králův Dvůr vyhrál v prvním kole v Přední Kopanině 3:2 a hattrickem se blýskl kanonýr Novák.

Zápas v Králově Dvoře se hraje ve středu 2. září od 17.00 hod. a řídit ho bude trojice rozhodčích Roman Hrubeš jako hlavní a dvojice Václav Štěrba a Ondřej Lerch jako asistenti. Delegátem ČMFS je Jiří Veltruský..