clanek-1
  • Ženy

  • 23.12.2015

První profi hráčce na Dukle neřekne nikdo jinak než Zlatan

Hned první den, kdy se otevřelo zimní přestupní okno, eviduje ženský fotbal velmi zajímavý transfer. Hráčka Johanka Podoláková, alias Zlatan přestoupila z dánského Brøndby IF do pražské Dukly. Brøndby je v Dánsku devíti násobný mistr ligy Elitedivisionen, také se jim osmkrát podařilo vyhrát domácí pohár. Největší úspěch v ženské Champions league udělal několikanásobný mistr Dánska v minulé sezóně, kam se dostal až do semifinále, kde prohrál s 1.FFC Frankfurt.

Dnes se konala ihned po podpisu smlouvy tisková konference, na kterou dorazilo mnoho novinářů. Nová posila, která si ihned vyzkoušela trávník na Julisce, byla velmi sdílná a všem přítomným v press centru odpovídala s humorem.

 
                  číslo 26 bylo volné, takže jasná volba                                                           při podpisu smlouvy....

Na dresu, který bude nosit číslo 26, nesmí chybět její fotbalové jméno ZLATAN, jelikož z působení v Dánsku dostala přezdívku po Zlatanu Ibrahimovičovi, který má velmi podobný styl zakončení jako Johanka.

 
                                od dnešního dne jsem duklačka                                                                      jedna pro média

„Jsem velmi rád, že můžeme ohlásit první posilu v roce 2016. O Zlatana jsem velmi usiloval a jsem rád, že jednání s dánským celkem byla rychlá a konkrétní. Jedna schůzka s klubem, agentem a vše bylo na dobré cestě.

Johanka má pro náš klub velký potenciál a já pevně věřím, že jí tento krok v kariéře posune dál. O jejich nesmírných kvalitách nás přesvědčila při skautingu na severu Evropy."
reagoval na právě dojednaný přestup manažer ženského fotbalu Ondřej Havlas.

Fotky z angažmá v Brøndby IF