clanek-1
  • Fanoušci

  • 18.12.2015

Reprezentujte Duklu na zimním turnaji fanklubů v halové kopané

Milí fanoušci a milé fanynky,

náš Dukla Klub, fanklub FK Dukla Praha, se opět po roce chystá na zimní turnaj fanklubů v halové kopané. Bude se konat v sobotu 30. ledna 2016 v Rumburku a my zde máme na co navazovat: ostudu jsme si loni neuřízli ani na zimním turnaji, a jeho letní obdobu jsme v červenci dokonce vyhráli. Jedinou drobnou skvrnou na kráse byla zejména v zimě slabá účast mladších ročníků, kdy čest dukelských barev museli hájit i naši padesátníci (a vyhráli jsme tedy alespoň první dvě místa v soutěži o nejstaršího účastníka turnaje…). Letní turnaj nicméně dopadl lépe věkově i výsledkově – pojďme tedy tento vzestup potvrdit i do rumburské haly!

Vyzýváme proto: kdož jsi dukelský fotbalový bojovník, jehož srdce žhne žlutovínově, pojeď s námi na dálný sever a ukaž tam všem, že umíš střílet lépe než Krmenčík, nahrávat přesněji než Jurendič či chytat lépe než Rada! (I když zrovna Jirku Šohajka z brány jen tak někdo nedostane… ale může taky onemocnět, že…)

Účast na turnaji v dukelských barvách není podmíněna ani členstvím v Dukla Klubu, ani pravidelnou docházkou do kotle či jinou formou veřejně deklarované podpory Dukly. Rádi budeme rovněž za podporu v hledišti, zveme proto také nehrající příznivce, kotelníky a kibice. A samozřejmě též Duklačky všeho druhu, hrající i fandící. A aby se vše stihlo dobře zorganizovat, prosíme zájemce i zájemkyně o účast, aby se ozvali na mail fanklubu (fanklub@fkdukla.cz) nebo na telefon jeho předsedy Honzy Setničky (775 491 191), a to co nejdříve, nejlépe do 30. prosince 2015, kdy nejpozději musíme účast na turnaji potvrdit organizátorům.

Výbor Dukla Klubu