clanek-1
  • Články žáci

  • 11.11.2015

Výsledky žákovských kategorií z víkendu 7. - 8. 11. 2015

FC Slovan Liberec U15 - FK Dukla Praha U15 1:3 (1:2)

Branky Dukly: 9. Hodek (Kozel), 17. Hodek (Jarovský), 66. Jarovský (Dostál).
Dukla Praha: Šerák - Ludvíček (36. Matoušek), Jarovský, Bican, Březina - Mentberger (50. Neruda), Dostál, Urban (36. Novák) - Podzimek, Hodek, Kozel (50. Peake).

Eric Čala: "Na těžkém terénu a za deštivého počasí se nám dařilo prvních 17 minut soupeře přehrávat a náš výkon vyústil do dvou Hodyho gólů. Ve středu pole jsme dobře kombinovali a měli jsme míč v držení po většinu času. Pozitivní bylo, že jsme využili obě velké šance, které jsme si vypracovali. Jen minutu po našem druhém gólů domácí snížili a na naše kopačky se dostavila nervozita, která neopadla již do konce poločasu, a domácí byli v tomto úseku zápasu nebezpečnější. Ve druhém poločase se náš výkon zvedl, hlavně co se týče bojovnosti. Zpřesnili jsme přihrávky a i záloha se začala nabízet víc. Hra byla vyrovnaná, ale na obou stranách se nerodily žádné větší šance a vše se odehrávalo hlavně ve středu pole. Před koncem zápasu se díky naší aktivitě v posledních minutách podařilo vybojovat roh, ze kterého se trefil hlavou Bert. Závěrem bych poděkoval domácím za příjemné prostředí a za dobrý bojovný výkon."

FC Slovan Liberec U14 - FK Dukla Praha U14 3:0 (1:0)

Dukla Praha: Novotný J., Pařízek (35. Bičiště), Noll, Kleček, Veleba (35. Mejdr), Kočí (35. Mlejnek), Kozojed, Spáčil, Ježek (35. Šebrle), Šátek, Hypius (35. Pospíšil).

Pavel Sedláček: "Na těžkém podmáčeném terénu městského stadionu v Liberci jsme odehráli velmi pěkné utkání. Hra měla vysokou intenzitu a nasazení a oba týmy ukázaly několik povedených akcí. V prvním poločase padl pouze jeden gól, když Liberečtí využili zaváhání v naší obraně. I ve druhé půli se hrál dramatický fotbal a krátce po jejím začátku jsme měli velkou příležitost k vyrovnání. Tu jsme ovšem neproměnili. Liberečtí následně proměnili dvě své příležitosti a utkání dotáhli do vítězného konce. Naši kluci zaslouží pochvalu. Předvedli jsme velmi pěkný výkon a těšíme se na další ligové kolo. Děkujeme rodičům, kteří nás přijeli do Liberce podpořit."

FK Dukla Praha SZC - Sokol Kolovraty U15 4:3 (2:3)

Branky: Nový, Havlíček, Ladislav, Novák
FK Dukla Praha: Štefan - Ladislav, Greguš, Ciolek, Petrouš, Houška, Beran, Peřina, Přibyl, Havlíček, Nový, Portešová, Kožíšková, Žočková, Novák.

Tomáš Večeřa: "Po pěkných kombinačních akcích a aktivních 15 minutách jsme soupeře přehrávali v poli i na branky - 2:0. S uspokojením, nedostatečným pohybem a zvýšenou naší nepřesností se hosté vrátili zpět do zápasu. Ještě do poločasu stihli skóre otočit. Po změně stran se zvýšila naše aktivita a s trochou štěstí po chybě brankáře Marty vyrovnal. Obrat dokonal po samostatném úniku Novas. Děkujeme soupeři za jejich výkon, který přispěl k atraktivitě dnešního utkání."

FK Admira Praha U13 - FK Dukla Praha U13 5:14 (2:6)

Branky Dukly: Teplý 3x, Korseko 3x, Štěpán 3x, Tomek 2x, Komárek, Novotný, Krenciv.
Dukla Praha: Spilka, Ulman - Mareš, Novotný, Štěpán, Zíka, Málek, Komárek, Teplý, Krenciv, Korseko, Tomek, Fojt, Loffler, Dragošek, Rada, Villaseca, Beznoska.

Tomáš Konder: "Na těžkém terénu proti kvalitnímu soupeři se očekával zajímavý zápas. Od začátku jsme kluky z Admiry začali lehce přehrávat. Šance se střídaly na obou stranách. Ve druhém poločase jsme na jednom hřišti soupeře začali silně přehrávat, dařila se kombinace a kluci si vytvářeli velké množství brankových příležitostí, nakonec vstřelili ve druhém poločase 7 branek. Naopak na druhém hřišti se hrálo vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách, soupeři jsme dovolili skórovat po našich individuálních chybách a toto miniutkání jsme prohráli 1:3. Přítomní diváci mohli vidět napínavý zápas a kluci si za přístup a nasazení zaslouží pochvalu. Děkujeme rodičům za podporu a fandění během naších utkání!"

FK Admira Praha U12 - FK Dukla Praha U12 2:14 (1:7)

Branky Dukly: Pavlovský 4x, Babka 2x, Cizner, Bačinský, Hübl, Břeh, Slapnička, Hunal, Mentberger, Kratochvíl.
Dukla Praha: Sádlo, Chloupek - Procházka, Tomeček D., Hunal, Škoch, Špatenka, Břeh, Mentberger, Cizner, Pavlovský, Hauser, Bačinský, Kratochvíl, Hübl, Slapnička, Babka, Novotný.

Jaroslav Žipaj: "Utkání na trávě s Admirou jsme zvládli poměrně slušně. Kluci se snažili hrát naši aktivní - konstruktivní hru, byli jsme častěji u míče než domácí a taky jsme si dokázali vypracovat množství brankových možností. Ne úplně všechno jsme sice kvalitně dohráli, každopádně si za přístup, snahu a aktivitu v průběhu celého utkání zaslouží kluci pochvalu."

FK Dukla Praha MZC - AFK Union Žižkov 1:6 (1:2)

Branka Dukly: Divín.
Dukla Praha: Petřina - Bárta, Divín, Fišer, Puchala, Drahovzal, Juklíček, Ungerman, Chloupek, Chlupáč.